Dampak Negatif Internet

Dampak Negatif Internet


Harga Rumah Bambu, di kota kota besar dan memiliki desain yang menarik, memilki harga jual yang tinggi juga, karena rumah bambu jarang ada di kota kota besar, apalagi di pusat kota, biasanya rumah permanen yang ada

Jaman Siki sapa sih sing ora ngerti internet ? rata rata siki tah bocah cilik ge wis pinter nganggo internet, wis pada ndue pesbuk, twiter, gim onlen maning, tapi malah dolanan wong tuwa jaman mbiyen jaranng sing dolanan, contone, egrang, kuwuk, terus dor doran. pokoke akeh lah nyong ora bisa nyebutna siji siji. Aku sok heran jane bocah cilik siki wis pada pinter internetan terus ndeleng sing ora patut di deleng maning, Wahhh jand jand priwe yah kepriwe nasib bangsa kedepannya ? Bisa bisa bangsa kie ancur, padahal para pahlawan wis gigih banget lawan penjajah mbela mbela'na kemerdekaan koh,, ehh malah siki generasi penerus akeh sing bada bejat, Wong pejabat pemerintah ge ana sing lagi ndeleng bokep pas rapat,, ana sing selingkuh karo pejabat wadon liyane, pada korupsi. Jane pikirane kepriwe sih kae wong, wis gemblung apa ora ndue agama apa kepriwe, nyong sok gumun koh. Kepriwe ngko pas neng akhirat, kayane mampus kueh.. Wis mbalek maning meng bocah cilik, akeh yah bocah sing ndue pacar, padahal esih cilik cilik, apa wis ngerti apa kepriwe pacaran, ngko angger di putusna GALAU, update neng fb, curhat,, akwkakwkawkkawk lucu deneng yah bocah jaman siki + jijih . Ana sing ngerti ora siki wis akeh game online, wahhhh bocah ABG, remaja, Dewasa sing maen game online, siki malah bocah cilik melu melu maen, angger mainne bener sih mending, ora bisa maen pinter ya nge cheat..awoakwoakwokaow. Sangat merugikan gamers liyane, dadi sambah bae kueh bocah, Sing wis tokna duit akeh nggo tuku item neng game, ehhh malah ana sing ngecheat Huaekkkkkk,, jijih rasane, nggawe kesuh tok

Share this article on: