Bahasa ngapak Cilacap

Anda sedang mencari Mobil toyota Rush ? atau sedang mencari Mobil Honda Jazz bekas atau sepeda lipat ? klik tulisan birunya gan.
Kiee yahh,,aku arep cerita lurd, koe ngerti ora aku lagi ngapa? aku lagi bingung kieh arep nulis apa, tulungi bro tulungi,,,adehhh, bingung tenan kie, yauis lah cerita bae, Kie yah keo koe pada siki lagi ngapa sedulur? lagi pada ngopi ap lagi ngapa ?Sedulur, haduh jand jand,, saben dini begadang bae aku, jarang adus maning, bisa bisa rusak kie awake nyong kieh, ya ngko eman eman angger wis ndue bojo yah, Sedulur koe koe pada seneng begadang ora ? angger seneng ya pada be karo nyong kieh, Jand nyong lagu mumet mikiri bocah koh, trus mumet kepriwe kie nggarap artikel, padahal akeh banget coy, nganti pegel jentikku lurdm angger an sing gelem gantian sih ya ora papa. Bocah sekolah siki wis pada gembelengan, nganggo motor FU ge wis pada bangga, padahal sing nukokna mah ramane tapi wis gembelengan banget, geber" neng ngarep cah wedon, kebut kebutan ora karuan, trus angger wis cilaka ya mampus. Apa ora lara  ? Ya lara mbok, ya iya, dadi bocah aja sok gembelengan kaya bocah lengob bae. angger wis kejadian tembe inget. Angger koe gembelengan toli sing isin udu koe tok, tapi ramane biyunge karo sekeluarga, Mulane  dadi wong sing kalem, sregep sinau, pinter, ora clala clili angger di ajar karo pak guru. Lara lara disit tembe seneng seneng seteruse, aja pengine gembelengan, nggaya, kaya sing wis pinter golet duit bae, Janjane Koe koe pada, sing di pikirna apa sih ? kayane bocah sekolah jaman siki kaya sing udu sekolah maining tujuane angger meng sekolah, tai tujuanne nggaya, gengsi gengsian, Golet wadon sing ayu

Share this article on: